返回列表 回復 發帖

提議某人作某種行動與提議者職業相關

提議某人作某種行動與提議者職業相關,不論其目的,是否已違反版規?
本帖最後由 吳俊廷08C 於 5-10-2009 10:09 編輯

咁嚴格!!應該唔算!!!
提醒大家買新出版的風水天地都是啦!提醒人買保險,都無可厚非!
我認為沒什麼問題!!因為這也有善意同惡意之分,再講人人都有自己的分辨能力!人人的觀念也不同,在非術數論壇讓人算命,難道要被趕走嗎?有人不接受,自然有人接受。
提議就是提供多份選擇,決定權在聽取提議方。(某行為同提議者職業相關也很難界定)
以上個人觀點,跟論壇無關!
好好,咁放心好多,事關想提議ice兄女兒去美國留學......
本帖最後由 吳俊廷08C 於 5-10-2009 13:14 編輯

呵呵!咁小心噶!嚇到赤兄以為邊個犯左規添!唔系做出面嗰商業宣傳都系可以接受呱!
難道賣電腦噶系論壇唔可以提電腦等有關字句嗎?哈哈
我覺得大家輕鬆d,不要太嚴格.啱聽就聽,唔啱聽就算.我真的係來學野.希望所有人真誠相對.
呵呵呵 ..... 我起初以為自己犯了版規呢 ..............
不再信佛學習最紅的強硬耍手段成功獲利益方法
5# daymond11a


同意!
7# eddyho01a


無錯
不再信佛學習最紅的強硬耍手段成功獲利益方法
返回列表