返回列表 回復 發帖

雁鴻埋位LOR~~~~

老師編我地同組呀,真係三生有幸,就係呢度研究功課啦!!
1# 銘心12a
哦,係咩?重有邊個係我地個組?
千江有水千江月,萬里無雲萬里天。
3# 赤腳獨行俠
是現在進行式呀,師兄。
1# 銘心12a
哦,係咩?重有邊個係我地個組?
雁鴻 發表於 9-12-2009 08:55
仲有一個靚女呀~~

我家下舉梗鐵減梗肥,唔講住喇
咁你慢慢減肥喇。
銘心,做晒第一堂功課未?(包括 1941 年男命例 & 6 题練習题)
第二堂要做晒14题練習题嗎?定分工合作呀?
雁鴻師姐、銘心師兄,神秘靚女,一定要加油,很想在精進班及實例班見到你們。
8# 明容
多謝鼓勵,不過你要幫手做功課喎。
入來了,師兄師姊們好呀
果個係我,不過唔係靚女,路人甲而且,銘心師兄真係日行一善啦!
哎呀,我好懶架555.....要努力上進,多多指教
無記錯我地係做練習5.6
1972/6/26/08:00(戊子)
1992/6/19/02:00(丙寅)
hehe......明天見
晚安啦各位
我浦頭了,第一堂果D做哂啦,只係做合化而已。我地呢堂做練習5、6而已。各自做合化,兩題唔難搞,得閒再斷下事推下窮通吉凶LOR
明天我會做練習5、6 的了,依家趕住出街啦。
雁鴻師姐、銘心師兄,神秘靚女,一定要加油,很想在精進班及實例班見到你們。
明容 發表於 9-12-2009 16:22
神秘靚女無聲無色架,返左黍都唔知架,至於雁鴻人在北半球,都好難見到佢
乜雁鴻唔係唔响香港?
9# 雁鴻

師姐,有功課做,做合化,無問題,要否定吉凶,睇事嗎?
10# nion.12a

師姐,越話唔靚,其實越靚,連銘心師兄要為你做運動,你都唔差得去邊,有機會出來見下面,吹下水。
10# nion.12a

師姐,越話唔靚,其實越靚,連銘心師兄要為你做運動,你都唔差得去邊,有機會出來見下面,吹下水。
明容 發表於 9-13-2009 01:34
明容師兄呀,有靚女吹水,要預埋我至得呀!
鏡移影消轉,前影不隨留,心如鏡般明,便是當下時 ~
17# 明容
暫時功課未有問题,遲D有問题再向你請教,記住到時唔好側側膊呀!
15# 銘心12a
銘心師兄
我成日遲,僅係無聲無色坐埋位架啦