返回列表 回復 發帖

1月17日同學聚餐在此登記

日期:2010年1月17日(星期日)
時間:第28課精進班後,18:00-21:30
地點:銅鑼灣太湖海鮮城
費用:餐費每位港幣$300

1) 12月13日上課時,已有三十二人報名,未報名的可在此帖上登記,方便統計人數。
2) 費用不包括上精進班第28講之$200學費
3) 報名作實,當日收錢。
4) 雁鴻由美國返港,屆時出席。
唔系学生去得嘛?
雁鴻師姐也出現? 那我一定要報名聚餐. 同性戀研究小組終於可見面了!
我去!請留位!
戒言戒張
5# sherab11a

好呀,我們可以再見面了。
以銅為鏡, 可以正衣冠;
以人為鏡, 可以明得失.
1月17日, 暫時仍可以!
請問可以暫定留位嗎?
闊別一年,我也想和大家見面!
我當天應該會上精進班, 如無意外是可以一起聚餐!
水也
人生係.......食飽就瞓!
格言係.......飽暖思"床褥"!
7# sze12b

是呀. 我一直在估你是某位師姐, 到時可證實.
也很久冇見老師了!
9# sherab11a

我和妳同一組﹝中班﹞,妳坐前面,
我坐後面,因為大家都是急急來來去去,
所以沒有機會認識對方,今次可藉此聚會聯誼了。
以銅為鏡, 可以正衣冠;
以人為鏡, 可以明得失.
我都去.唔該晒.
哈哈哈~~~

終於有一堂精進班我係放假架喇,我報名!!食埋餐~~~~~~~~~~~
人數愈來愈多,要加了
人數愈來愈多,要加了
水木 發表於 12-16-2009 15:29
其實我痛風戒緊口,唔食得好多,不過旨在湊下熱鬧,大家開心

Dear all,

Out of town now. Please count Alex & I for the workshop (1500- 1800) as well as the dinner gathering (1800- 2130) . See you guys later.

Cheers
睇怕「四圍走」都唔夠!可見老師多「粉絲」。
千江有水千江月,萬里無雲萬里天。
唔錯... 聚餐有 '粉絲' 吃... 可惜我唔到得....
場面肯定盛大,不如增加抽獎,氣氛會更熱烈!
戒言戒張
抽獎!好呀。有什麼獎品呢?
Dear all,

Out of town now. Please count Alex & I for the workshop (1500- 1800) as well as the dinner gathering (1800- 2130) . See you guys later.

Cheers
Helen12a 發表於 12-17-2009 10:07
well!!任務完成,下堂記得返學呀~~~鬼妹同學問起妳呀
19# 讀書樂

你送出牛丸贊助抽獎?
19# 讀書樂

你送出牛丸贊助抽獎?
水木 發表於 12-18-2009 22:39
要爆漿果隻