返回列表 回復 發帖
我問了她倆可否貼上八字給大家研究,她們異口同聲說:得!

但可惜她們不清楚出生時辰

所以我才著手研究她們的掌相。
今天看了幾隻第一次見面的掌,原來一切已盡在指掌間。
開張天岸馬 奇逸人中龍
wenwen 發表於 12-12-2010 23:47
其中有冇我份
其中有冇我份
sandy 發表於 12-12-2010 23:49
妳當然見過多次面,看掌還是第一次。

妳記得我對妳說什麼?
開張天岸馬 奇逸人中龍
要做LOR,少奶奶冇份麻
sandy 發表於 12-12-2010 23:56
當然唔止lee句!妳知嘅!
開張天岸馬 奇逸人中龍
吓..唔知,真係好似得呢句
我知,還有會好長命,冇啦
我知,還有會好長命,冇啦
sandy 發表於 12-13-2010 00:09
我說;妳的感情線!妳不願付出真感情,記得嗎?
開張天岸馬 奇逸人中龍

不是不想付出,而是冇機會付出
一出一入,才有麻,單方面冇意思啦
真可惜我地 lee 邊"男士吹水組"無比掌師姐睇
iamhocheung 發表於 12-13-2010 09:10
你好彩在那時無比我睇,否則我實會叫你洗手先!

又剝蝦、又拆蟹,污糟邋遢!

唔似D女仕,又紙巾、又洗手咁!好鬼乾淨企李!
開張天岸馬 奇逸人中龍

wenwen 發表於 12-13-2010 23:50
哼哼哼你錯啦,
我食野是永遠唔會用手去直接接觸到 d 食物,
因為我對手係用黎彈琴既,
"剝蝦、拆蟹" lee d 野一定唔會係我身上出現,
我咁大個仔次次食蝦都係用筷子放佢入口用口去剝,
剝左出黎同你用手剝既係一樣,
唔會破壞到佢蝦肉既外形.
哼哼哼你錯啦,
...
iamhocheung 發表於 12-14-2010 00:12
哈哈哈! 笑死我啦
雖然係真 但實在太好笑

我每次見到您咁, 我都好驚, 會唔會硬親架...
sandy 發表於 12-12-2010 23:56
哈... 我就做到老...

wenwen 發表於 12-13-2010 23:50
原來Theo和wenwen師姐的手很柔軟又很細... 令人覺得好舒服
iamhocheung 發表於 12-13-2010 09:10
我地知到左好多野呀!
您無睇 浪費晒呀...哈哈!
哼哼哼你錯啦,
...
iamhocheung 發表於 12-14-2010 00:12
唔好意思!無留意你點食隻蝦Tim! 下次記得叫我睇,等我學下嘢,唔洗整污糟隻手。
開張天岸馬 奇逸人中龍
唔好意思!無留意你點食隻蝦Tim! 下次記得叫我睇,等我學下嘢,唔洗整污糟隻手。
wenwen 發表於 12-14-2010 00:25
千祈唔好呀... 好牙煙架... 佢真係成隻蝦放入去... 唔知用咩將d蝦殼整出黎... 食其它野都係咁... 好得人驚