返回列表 回復 發帖

八字天機幾時出批算專業版

八字天機幾時出批算專業版,講吓性格,財運,姻緣......就好啦
要有人工智能才可
順應天命, 自覺滿足...
到時坊間師傅會冇曬生意
點只坊間師傅無生意,簡直等執笠,不過聚賢館個八字天機就好好賣。哈哈
其實如個可以有埋流月流日流時就好啦.
認同 "其實如個可以有埋流月流日流時就好啦."
其實我反而覺得加一個即時八字制好d...有時方便擇日,又方便捉機.
大家提出的建議都非常好!微軟公司如果有這麼多軍師那就更加不得了,更加吃獨食了!
希望聚賢館也做到科技以人為本的境界
有埋流月流日就好.
八字天機可以顯示原局的暗會,但好似唔可以顯示大運和流年的暗會局?
如果可以加埋就更好了。
其實我反而覺得加一個即時八字制好d...有時方便擇日,又方便捉機.
CHEUKWAITO 發表於 8-21-2009 13:37
.
.

這個其實好需要 ~
不再信佛學習最紅的強硬耍手段成功獲利益方法
2年前已向老師反映下類似即時八字制................
大運和流年的暗會局,係一個好提議.
市場需要,科技人員有排忙喇!
以銅為鏡, 可以正衣冠;
以人為鏡, 可以明得失.
Any天機All-in-one.
所有天機功能合一,入一盤,出齊子平,紫斗,配合三元風水及最佳吉日。
到時一機在手,人生安排全在天機,分秒指示人生,任何疑難,皆有天機勘破。
(^(oo)^) (V) Ha~! Ha~!
水也
人生係.......食飽就瞓!
格言係.......飽暖思"床褥"!
Can use it with Window 7?
係唔得既.
其實我搵了很多地方都搵唔到邊道有得買,各位又知唔知邊道有得買八字天機呢?
其實我搵了很多地方都搵唔到邊道有得買,各位又知唔知邊道有得買八字天機呢?
stx0540 發表於 1-23-2010 00:46
依家先至睇到你呢個帖,唔知你買咗八字天機未呢?
如果未買,可致電聚賢舘 28898012 或上聚賢舘網頁買亦可。http://www.juxian.com.hk/lifesymbol_main.jsp
千江有水千江月,萬里無雲萬里天。
在旺角的三聯有得買!
情深不壽,慧極必傷!
人算不如天算,因為人算算吓就會唔知點算!
返回列表