返回列表 回復 發帖
Wa! Theo, you are a pretty woman!
Wa! Theo, you are a pretty woman!
wenwen 發表於 11-15-2009 02:04
師姐,你都放D相上來,讓大家開下眼界
戒言戒張
師姐,你都放D相上來,讓大家開下眼界
讀書樂 發表於 15-11-2009 22:42
Expecting,  please!
以銅為鏡, 可以正衣冠;
以人為鏡, 可以明得失.
48# 讀書樂
無謂嚇嚫人啦!
Theo, you are a pretty woman!
好靚女呀 .
神韻有d似馮寶寶. 好 Innocent.
師姐:妳好靚女呀 .可否再放D相上來,讓大家開開眼界!
52# fanny11b

Thank you 你的讚美。無謂再 show 的 photo 上來喇!十八無醜婦,青春無敵,人人都靚過呀!
情深不壽,慧極必傷!
人算不如天算,因為人算算吓就會唔知點算!
套戲就落畫,想離開Pandora返地球回復可愛狗身,但改不了頭像,請幫忙好嗎
54# manchek11b

已代你向管理員反映。
千江有水千江月,萬里無雲萬里天。

剛剛試咗,我依家可以改頭像了,你地都試吓喇。
永遠係:access denied for agent changed ,改唔到..
從此返唔到地球....????做番地球狗狗.....
57# manchek11b

Hello, 咁即係點呀?重未得咩?你 pm 俾管理員睇睇佢地幫唔幫到你!
情深不壽,慧極必傷!
58# Theo

Theo,

咁您可否更換頭像?

59# sin

我都唔想更換頭像,冇試所以唔知喎!我朵係迎春花喎,唔換住呀!

我其實掛住 Sandy!想 manchek 換左個頭像,因為 Sandy 好驚佢而家個樣呀!點知佢又話唔得!
情深不壽,慧極必傷!
59# sin

我可以換到冇問題。
59# sin

我可以換到冇問題。
雁鴻 發表於 2-23-2010 15:11
小弟也改不了
62# iamhocheung

近日來了很多師兄師姊,都是有料之人
這個科林真有意思
我都更換不到頭像。
鏡移影消轉,前影不隨留,心如鏡般明,便是當下時 ~
64# Nick

今晚很熱鬧,很開心跟科林師兄師姊們交談
沒辦法明早要返工